Iedereen roept; “ik heb de lekkerste spareribs”. Alleen wat is dat? Naar mijn mening zijn de lekkerste spareribs gemarineerd in de lekkerste marinade, hebben een vlezige structuur en het vlees moet van het bot afvallen. Bij STOOP kwamen al deze zaken bij elkaar en ik was fan.

Marcel Gonzalez

Bidfood

Wij van VHC waren er als een van de eerste bij. Al meer dan vijf jaar bieden wij onze klanten de overheerlijke spareribs van STOOP. STOOP staat bekend om hun onwrikbare toewijding aan hoogwaardige kwaliteit comfort food. Als leverancier voor horeca en groothandel kun je altijd rekenen op STOOP als betrouwbare partner, waarop je kunt bouwen. Wat STOOP echt onderscheidt, is hun unieke marinade, waardoor hun producten meteen herkenbaar en geliefd zijn.

Erik Mens

VHC Jongens

Het vakmanschap in de bereiding heeft voor mij de doorslag gegeven het op te nemen in ons assortiment. Zelden ben ik zulke smaakvolle en zachtgegaarde ribs tegengekomen. Door gebruik te maken van mijn eigen smaken BBQ lak en ribs kan ik er elke variatie mee maken die ik wil. Het belangrijkste ingrediënt is de basis en dat is bij STOOP dik in orde!

Jordy Middelbosch

Jordy's Keuken

Leverancier The Burger Maffia

Ontdek de smaak van meesterschap met STOOP Premium Meat, de trotse leverancier van sappige, ambachtelijke burgers voor het horeca concept The Burger Maffia. Onze samenwerking is gegrondvest op het gezamenlijke credo van kwaliteit en ambacht. Elke burger die geserveerd wordt bij Burger Maffia, begint als een zorgvuldig geselecteerd stuk vlees, in de keukens van The Burger Maffia transformeert onze premium selectie zich tot een culinair kunstwerk.

De chefs bij The Burger Maffia vertrouwen op de consistentie en superieure kwaliteit van STOOP vlees om hun menu’s te verrijken met ongeëvenaarde burgers die de tong strelen. We zijn meer dan leveranciers; we zijn partner in crime, vastberaden om de perfecte burger ervaring te bieden.

Meer informatie?

Vul het contactformulier in!

Wil jij meer informatie of een samenwerking aangaan? Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast en we nemen binnen no-time contact met je op!

4 + 1 =

Contact us

Industrieweg 15
3738 JW Maartensdijk
E: info@stooppremiummeat.nl
T: 0346 700 205

KVK: 91981018
BTW: NL865838938B01
BANK: NL64RABO0378243128

Follow us