Over ons

 

Wij zijn STOOP Premium Meat
Wij zijn een hecht team van meatlovers, bbq-meisters en marinade masters. Wij delen de passie voor vlees en het bereiden daarvan. Marineren, grillen, proeven en uitserveren.

Onze passie voor smaak komt duidelijk tot uiting in onze marinade
We ontwikkelen samen met onze marinade master onze eigen unieke receptuur. We koken met verse kruiden en specerijen van over heel de wereld. Brengen de mooiste ingrediënten samen, met een fantastische fusion marinade als resultaat.

We zijn er voor meat lovers die houden van klassiekers in een eigentijds jasje
Of het nu gaat om onze ribs, burgers of pulled chicken wij brengen comfort food tot een ander niveau. Wat ons drijft is iedere vleesliefhebber de ultieme smaakervaring te laten ervaren én iedere horeca ondernemer te ontzorgen en te ondersteunen met onze convenience producten.

Wij zijn een familiebedrijf met ervaring in het slagersvak, catering, events en hospitality concepten
Wij staan in nauw contact met onze doelgroep en weten altijd op smaakbeleving te verrassen. STOOP catering is dé kweekvijver waar onze premium meat concepten geproefd, getest én geëvalueerd worden. Samen komen we tot de mooiste en vooral lekkerste producten waarmee wij groothandel, horeca en consument bedienen.

Bij STOOP zijn we niet zomaar een leverancier; we zijn uw Partner in Crime in de dynamische wereld van comfort food. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, een waarbij meedenken, korte communicatielijnen, en enthousiasme de hoekstenen vormen van een succesvolle samenwerking.

Ons team, een groep toegewijde vleesliefhebbers, is altijd klaar om samen met onze partners te brainstormen, innovatieve oplossingen te vinden en te zorgen voor een naadloze ervaring. Of het nu gaat om het finetunen van het perfecte stuk vlees voor uw restaurant of het creëren van een kenmerkend private label product, wij staan aan uw zijde, klaar om te assisteren en te inspireren.

Bij STOOP is alles mogelijk. Onze flexibiliteit in het aanbieden van private label producten betekent dat u de vrijheid heeft om uw visie tot leven te brengen, ondersteund door onze expertise en passie voor kwaliteit. Uw succes is ons succes, en dat drijft ons om voortdurend te streven naar perfectie. Want als uw Partner in Crime, is geen uitdaging te groot en geen detail te klein.

Meer informatie?

Vul het contactformulier in!

Wil jij meer informatie of een samenwerking aangaan? Neem contact met ons op via het contactformulier hiernaast en we nemen binnen no-time contact met je op!

15 + 6 =

Contact us

Industrieweg 15
3738 JW Maartensdijk
E: info@stooppremiummeat.nl
T: 0346 700 205

KVK: 91981018
BTW: NL865838938B01
BANK: NL64RABO0378243128

Follow us