Pulled CHicken

STOOP Pulled Chicken is perfect voor drukke restaurants of cateraars die snel en gemakkelijk gerechten willen bereiden zonder concessies te doen aan de kwaliteit of smaak. 

Diersoort Kip
Houdbaarheid 1 jaar vanaf productie.
Bewaarconditie diepgevroren Opslaan bij maximaal -18°C.
Bewaarconditie gekoeld Bewaren bij max 7°C. Na openen binnen 24 uur gebruiken

PRODUCTBESCHRIJVING
Gemarineerd gegaard kippendijvlees, uit elkaar getrokken in kleine stukjes, diepvries.

INGREDIËNTEN
84% kippendijvlees, suiker, water, sojabonen, zout, karamel, invertsuikerstroop, chilipepers, mais, tarwe, gehydrolyseerd soja-eiwit, gember, paprika, knoflook, natuurlijk gemberaroma.

bereidingswijze

Pulled Chicken

Diepvries

Combisteamer
De pulled chicken eerst ontdooien in de koeling bij 7°C. Daarna de ontdooide pulled chicken 10 minuten verwarmen in de combisteamer op 100°C.

Koelvers

Combisteamer
Verwarm de pulled chicken 10 minuten op 100°C.

Anderen bekeken ook

kippendij saté

Op zoek naar een smaakvolle en authentieke Indonesische ervaring? Dan moet je zeker STOOP Saté proberen! Onze saté wordt bereid met kippendijfilet die gemarineerd is in onze fusion marinade bereid naar geheim familierecept.

Stoop ribs

STOOP Spareribs zijn beroemd om de ultieme marinade bereid naar geheim familierecept. Onze spareribs worden sous vide gegaard, waardoor het vlees van het bot valt. Een gegarandeerd succes op iedere menukaart.

Hamburgers

De STOOP Burgers zijn het ideale gerecht voor festivals en events. Door de innovatieve combinatie van rokken en sous vide bereiding kunnen de burgers in no time worden geserveerd en is de ‘cuisson’ altijd hetzelfde.

Contact us

Industrieweg 15
3738 JW Maartensdijk
E: info@stooppremiummeat.nl
T: 0346 700 205

KVK: 91981018
BTW: NL865838938B01
BANK: NL64RABO0378243128

Follow us