Stoop ribs

STOOP Spareribs zijn beroemd om de ultieme marinade bereid naar geheim familierecept. Onze spareribs worden sous vide gegaard, waardoor het vlees van het bot valt. Een gegarandeerd succes op iedere menukaart.

Diersoort Varken
Houdbaarheid 90 dagen vanaf productie
Bewaarconditie Gekoeld bewaren bij max 7°C. Na openen binnen 24 uur gebruiken.

PRODUCTBESCHRIJVING
Vacuüm verpakte, gemarineerde, volledig langzaam gegaarde Spareribs (Loinribs). 

INGREDIËNTEN
84% gegaard varkensvlees, suiker, water, sojabonen, zout, karamel, invertsuikerstroop, chilipepers, mais, tarwe, gehydrolyseerd soja-eiwit, gember, paprika, knoflook, natuurlijk gemberaroma.

Bereidingswijze

Stoop Ribs

Au bain marie: Verwarm de ribs in gesloten verpakking 8-10 minuten in water van 70°C-80°C. Haal de ribs uit de verpakking en grill ze 1-2 minuten af aan beide zijden.

Bakplaat: Haal de ribs uit de verpakking en bak de ribs 20 minuten op een bakplaat/rooster in een voorverwarmde oven van 180°C.

Combisteamer: Haal de ribs uit de verpakking en gaar de ribs 12-14 minuten op 180°C

Magnetron en oven: Haal de ribs uit de verpakking en verwarm (per rib) 1-2 minuten in de magnetron. Leg de rib vervolgens op een tray en verwarm hem 3,5 minuut in de Impingement oven van 260°C.

Naar smaak bestrijken met een saus naar keuze.

  Anderen bekeken ook

  kippendij saté

  Op zoek naar een smaakvolle en authentieke Indonesische ervaring? Dan moet je zeker STOOP Saté proberen! Onze saté wordt bereid met kippendijfilet die gemarineerd is in onze fusion marinade bereid naar geheim familierecept.

  Basic ribs

  Onze Basic Ribs zijn ideaal om mee te variëren. Deze sous vide gegaarde spareribs kunnen met diverse aflak sauzen worden bereid. Deze spareribs hebben wij ontwikkeld voor Jordy’s keuken en zijn super mals. De basis is perfect in orde en alle vrijheid om er een eigen twist aan te geven.

  Hamburgers

  De STOOP Burgers zijn het ideale gerecht voor festivals en events. Door de innovatieve combinatie van roken en sous vide bereiding kunnen de burgers in no time worden geserveerd en is de ‘cuisson’ altijd hetzelfde.

  Contact us

  Industrieweg 15
  3738 JW Maartensdijk
  E: info@stooppremiummeat.nl
  T: 0346 700 205

  KVK: 91981018
  BTW: NL865838938B01
  BANK: NL64RABO0378243128

  Follow us