Kippendij Saté
Op zoek naar een smaakvolle en authentieke Indonesische ervaring? Dan moet je zeker STOOP Saté proberen! Onze saté wordt bereid met kippendijfilet die gemarineerd is in onze fusion marinade bereid naar geheim familierecept.
Diersoort Kip
Houdbaarheid 10 dagen vanaf productie.
Bewaarconditie Gekoeld bewaren bij max 7°C. Na openen binnen 24 uur gebruiken.
PRODUCTBESCHRIJVING
Gemarineerd en geregen kippendijvlees.
INGREDIËNTEN
84% kippendijvlees, suiker, water, sojabonen, zout, karamel, invertsuikerstroop, chilipepers, mais, tarwe, gehydrolyseerd soja-eiwit, gember, paprika, knoflook, natuurlijk gemberaroma.
Bereidingswijze
Kippendij Saté
Bakplaat: Leg de satéspies op een bakplaat/rooster in een voorverwarmde oven van 180°C en bak de spiesen in 18-20 minuten.
Combisteamer: Gaar de satés 12-14 minuten op 180°C.
Anderen bekeken ook
Pulled chicken
STOOP Pulled Chicken is perfect voor drukke restaurants of cateraars die snel en gemakkelijk gerechten willen bereiden zonder concessies te doen aan de kwaliteit of smaak.
Hamburgers
De STOOP Burgers zijn het ideale gerecht voor festivals en events. Door de combinatie van roken en sous vide bereiding kunnen de burgers in no time worden geserveerd en is de ‘cuisson’ altijd hetzelfde.
Stoop ribs
STOOP Spareribs zijn beroemd om de ultieme marinade bereid naar geheim familierecept. Onze spareribs worden sous vide gegaard, waardoor het vlees van het bot valt. Een gegarandeerd succes op iedere menukaart.
Contact us
Industrieweg 15
3738 JW Maartensdijk
E: info@stooppremiummeat.nl
T: 0346 700 205
KVK: 91981018
BTW: NL865838938B01
BANK: NL64RABO0378243128